Lovely day,: BANGUN

June 11, 2013

BANGUN

Kepada tuan punya beret,


Aku betul2 buntu , taktau nak ckp apa time kau call aku tadi . Serba salah sgt nak sambung layan Running Man sedangkan kawan aku tgh sedih . "Aku sayang korang" Itu last ayat yang kau ckp dekat kitorg semalam . HAHA :D Buang tebiat . Kau selalu kata aku gemuk tapi aku tetap syg friendship kita . Hm aku nak text kau tapi aku rasa tak proper .  Serious aku serba salah sgt , aku tak tau nak buat apa utk tlg kau , sedangkau kau selalu tolong aku . Aku cuma nak ckp "Semua benda yg jadi pasti ada hikmah and mungkin Allah menjanjikan sesuatu yang lebih baik utk kau nanti." Wehh , jum nanti study week stay up kat ptar , Please , and please stay strong , my friend . 

1 comment:

twinscraftlife said...

Hi! 안녕하세요~~! We are Twinscraftlife! we sell
purely handmade products such as pouch,
phone cover, pencil case, and more cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com