Lovely day,: Suprise

August 15, 2012

Suprise

Assalamualaikum ,
First of all , sorry sebab hanya mampu hadiahkan kek shokelat kecik with cherry on the top , and the present pun tak seberapa . I hope you like it . Pening cari idea nak suprisekan kau , tapi awal2 dah kantoii . HAHA :D Thanks Bapak and Wan sebab temankan beli kek and cari hadiah , penat deme layan kerenah aku cari hadiah tau . Perempuan kan ? Cerewet sikit, Hihi . Jyeah , Happy 29th birthday to my bestfiend , Falah . Opps ! Salah ea ? HAHA k2 Happy Birthday yang ke 19 , Cik Falah ! Happy dapat kerja dgn kau dalam empat bulan ni , Hope kau cepat2 jumpa a guy yg dapat cairkan hati kau yg keras dan takde perasaan tu , HAHA . Nanti dekat UKM , jaga diri molek2 dehh . Jangan lupa aku !


Aku and Falah betul2 blur , tak expect langsung . That time , kitaorg dah nak balik dari kerja . Tiba-tiba Kerol and Helmi datang dekat kitaorg .
Kerol : Weh , kauorg boleh tolong beli barang tak ?
Falah : Boleh jea , kauorg nak bila benda tu ?
Me : Barang apa ? Ha rokok kitaorg tak terima .
Kerol : Tolong beli tepung jagung . Kan ? *Pandang Hilmi
Hilmi : Ha'ah tepung jagung .
Me : Tepung jagung ? Hm kauorg nak bila ?


PAPP !! Suprise ! Kena baling tepung . Falah yang birthday girl , dengan aku2 kena baling tepung . Terbaik lah . Bengang wehh , beg Domokun aku BARU BELI , tahu ?! Jadi air dan ais lah jawapannya , Hihi :D
Yes yes , I know it . Aku pendek kan , Phft -,- Apa blur ni , Kerol ? Rol , Rol , Roly Poly , Roly Roly Poly ~~
Time ni hari pertukaran shift  dari shift malam ke shift pagi . memang mengantuk la kan .
Falah ni , bila aku buat mengantuk , dia senyum . Bila aku senyum , dia mengantuk pulak . Jebon !

No comments: