Lovely day,: Yeppaaaaaa

July 11, 2012

Yeppaaaaaa

Assalamualaikum ,
So today is my bestiee's birthday , Muz . She is the one named Nur Muzdalifah that I know . I always asked her fer help in my studies . Especially in Accounting , she was good on it . Miss our moments at KMPk dgn bebudak lain , Isna , Fara , Nurul , Mira . Setiap malam kitaorg akan datang bilik dea and Nurul , study sama2 dgn deaorg . Makan biskut HupSeng , cicah dgn teh . Dalam kuliah sebelah kiri aku mesti Muz , sebelah kanan mesti Isna . Tapi kadang2 tu , tabah jela duduk sebelah dea ni , sebab Muz ni banyak mulut , bising kott dalam lecture hall . Tapi bila budak2 pandang nak tgk sape yang bising , deaorg tak pandang Muz . Deaorg pandang aku and Fara . Yela , muka Muz ni innoncent gila . Muka budak baik , ni bukan puji okay . HAHA :D Time lunch , both of us akan makan ikan keli . Memang favourite , HewHew :3
Scandal pertama Muz , Encik Shahrul . HAHA :D
Scandal kedua Muz , En Amirul . Tapi yang ni paling lama la , siap blas2 msg lagi , HAHA :D Time ni , last day En Amirul di KMPk , dah la tgh hari tu En Amirul belanja kitaorg satu class makan . Petang tu pulak , dea ajak kitaorg makan lagi time Jamuan Perpisahan dea dgn lecturer lain . Kenyang gila la kan .
 Kitaorg sempat celebrate birthday Muz and Nurul di KMPk , hadiah ditaja dan direka khas oleh Mira .
Time BBQ , PhotoGediks :D
Happy Birthday Yeppa !! Saengil Chughahabnida !! May your dreams comes true :) Oh ya , lupa nak cakap yang Muz tak boleh sebut huruf 'R' . HAHA :D Piece Muz (Y)

2 comments:

nana kamarul said...

Happy birthday too! Hehehe

Dream said...

: LIKE , LIKE :)