Lovely day,: Goodbye Sya'ban , Welcome Ramadhan

July 21, 2012

Goodbye Sya'ban , Welcome Ramadhan

Assalamualaikum ,


Time flies so fast , today is the first day of Ramadhan . I hope this year could be more meaning to me and get me closer to Allah , Insyaallah . Alhamdulillah , I'm off today . Dapat jugak first day puasa ni sahur dan berbuka di rumah dengan family . Eventhough I have to work tomorrow . Pretty sad , right ? It's okay , it's allright . It's my new experience having iftar and sahur with the kids . Lagipun , aku yang pilih jalan and kerja ni . So , every obstacles that comes , I have to face it . Iyeah , GO Tirah , GO !!
Hm , I haven't update my blog for so long . I have a lot of stories to be share . Alhamdulillah , result UPU dah keluar dan apa yang aku inginkan aku dapat . Hanya orang terdekat je yang tahu betapa aku gilakan Ekonomi dari zaman sekolah . Mungkin dah memang jodoh aku dengan UiTM Shah Alam . Selain tawaran dari Matrik , aku pun ada dapat offer sambung Diploma di UiTM Shah Alam jugak dulu . Kalau dah jodoh , takkan ke mana kan . Kita tak boleh nak tolak . Being an economist is like my dream high . HewHew :D
Lately I have been finished watching City Hunter . Super Awesome . You guys should watch it too . Yeah , It's Korean Drama . Yang bukan Korean Drama lovers tu , mesti fikir cerita cinta kan bila aku cakap drama ni dari Korea ? Actually , this is action drama . And you should watch Lee MinHo's acting in City Hunter . Serious cool gila . Aku bukan peminat action movie and jarang share opinion Korean Drama yang aku dah tengok dekat blog aku ni . Tapi bila aku dah share ni , mesti la best wehh . I'm really love it .


Hm , it almost six-thirty pm now and I'm start starving :s Nak berbuka apa ek hari ni ? Sedap jugak kalau pekena Nasi Dagang , ermm dapp erhh :D Oh yaa , wait my new post ! I want to share something hot , HAHA :D Selamat Berbuka Puasa semua :) Mesti kauorg tengah countdown kan ? Hee , Same ! Give Me Five ! Muehehe :3 Untuk dia , heyy ! Untuk dia , heyy ! Untuk dia , heyy ! HAHA , tetibe .

2 comments:

roziahojijie said...

Saya minat ekonomi juga ! Tahniah ! :D

Dream said...

Really ? Gimme five !