Lovely day,: Kumpul Follower Hujung Minggu

May 6, 2012

Kumpul Follower Hujung Minggu

Assalamualaikum ,
Bukak jea blog pagi2 ni , aku ternampak segmen ni , looks interesting . So , aku decided untuk join segmen " Kumpul Follower Hujung Minggu by Tia " . Kepada sesiapa yang nak join atau nak tahu lebih lanjut pasal segmen ni , click je gambar kat atas ni okay . Jum ramai2 join , tambah follower sambil blogwalking hujung minggu ni . - Athirah Shawaludin

12 comments:

Nur-Azam Shahdan said...

dari segment yang sama :) thanks for following me!

Ini Kisah Tia said...

thanks JOIN :)
btw , DONE follow sini yea .. ini list rakan blogger yang join sama segmen ni ..

http://www.inikisahtia.com/2012/05/blogger-yang-kumpul-follower.html

Rieya Ramlee Tor said...

dah follow kamu:) thanks ya.

eyda lha ♥ said...

done follow you. dari segment yang sama :)

shafiq said...

jenguk2 orang yang join segmen nih .. hehehe :D

Nurul Hayati said...

done follow.


http://hayatirosdi.blogspot.com/2012/05/kumpul-follower-hujung-minggu.html

Amanina said...

hai, kite dtg dr segmen sama dan follow ye. hehe

jomla ke blog kite pulak :)

http://amaninajailani.blogspot.com/2012/05/kumpul-follower-hujung-minggu.html

Pecinta pink^^ said...

salam,,jom kumpul follower di hujung minggu.dari segmen same.jom2 ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/kumpul-follower-hujung-minggu.html thanx:)

aRa ❤ aFiq™ said...

dtg dr segmen sama n follow cni :)

http://izara4eva.blogspot.com/2012/05/kumpul-follower-hujung-minggu.html

#89

Moon said...

Salam :)

Saya Moon. Done follow you

http://supermoon11.blogspot.com/2012/05/kumpul-follower-hujung-minggu.html

amercorner said...

salam singgah disini. dari segment yang sama :D baru nak terjah . sorry :D kalau saya belum follow saya sudah follow sini :D

http://amercorner.blogspot.com/2012/05/segmen-kumpul-follower-hujung-minggu.html

ary_lee said...

dari segmen tia^^