Lovely day,: Hello June

May 31, 2012

Hello June

Assalamualaikum ,
Hi June and goodbye May . See you next year ! Dear June , please be kind to me . Promise ? HewHew :> Hm , I was thinking about my work . Aku still tak boleh ngam dgn some of my colleagues . Macam ada gap yang menghalang . Why it is so hard , men ? Ha tiba2 aku teringat yang Faiz cakap aku ni anak manja , rasa kelakar gila . Aku anak manja ? HAHA :D Mybe appearance aku and cara aku dress up yang menunjukkan macam tu . But the right word is "Feminin" . Oppss , kejap2 . Aku feminin ? HAHA , not really . Entah la , tak boleh terima orang kata aku anak manja . Seriously tak . Bila dea cakap macam tu , aku rasa macam tercabar . Aku ni lembik sangat ke ? Dea taktau anak Shawaludin lasak dan garangnyeee cemane . Tengok ni muscle aku , HAHA , LOL ! Hm , tapi rasa macam dea pandang rendah dekat aku , kenapa lelaki SUKA SANGAT pandang rendah dekat perempuan ? Why , Why ? Answer me ! Hm , wait and see k.


Mungkin ramai yang tertanya-tanya kenapa aku delete entry aku sebelum ni . Biarlah aku je yang tahu sebab mustababnye , bukan berniat untuk tidak berbaik cuma taknak mengaibkan orang . Seems like mengaibkan , kan ? And I don't want to talk about this anymore . Di sini , nope . Okay , lets change our topic . Hm , result Matrik pun dah keluaqq selasa la ni , and my result ? HAHA , Alhamdulillah pretty good . Curious eh ? Wait my new post c( ', Hm , I'm fasting again today . Don't ask me "Puasa apa ?" . Hampa ni kan , nak kena sekeh ? Hee , And of course I'm starving !! Okay , stop mengeluh Tirah . But I can't stop thinking about food , food and food . French fries with melted cheese or melted chocolate on the top , emm dap ehh ! Time lapar ni , mouse depan mata pun nampak macam Spicy Chicken MCDeluxe . Muehehe :3 Ohh food , wait fer me !

No comments: