Lovely day,: Spontan Bersama Ben Ashaari

April 27, 2012

Spontan Bersama Ben Ashaari

Assalamualaikum ,


Mmandangkan aku tengah berul2 tade kerja ni , aku pun nak join segmen 'SPONTAN BERSAMA BEN ASHAARI' by Ben Ashaari . Muehehe , so kauorg2 semua . Best ke Tak Best ? Aku tulis banyak2 pun , bukan kauorg baca . Best ke Tak Best ? Best ke Tak Best ? Best ke Best ? Best ke Best ? Best ke Best ?


BEST KE BEST ?? HAHA :D

25 comments:

MISS Z BERCELOTEH said...

best..
http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

Al Kisah said...

best

http://saedramadhan.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

Amanina said...

hee :D

kalau takde welcome note and word verification lagi best!!

http://amaninajailani.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

Zamani said...

suka dua kartyn kat atas tu.. black & white~ best!

http://zamani84.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

Mish Meeniey said...

klw sya ckp bez macam mana ? hehek ;P
singgh sini http://mishmeenieyempire.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

AlyNn NyzAa said...

lagi best lau word verify xde ^^

http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

deno said...

best! tapi kalau xde verification word lagi best! :)

http://dayangdeno.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

AyueJean said...

X Best.... Ade wolcome note ngan word verification....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

QasehSuci said...

BEST dan CUTE lah lagi best n cute kalau x der welcome note ngan word verification utk ulasan...Qaseh follow tau...

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

Fadzmie Mohamad said...

BEST! Tinggal nak buang word verification je. ;)

fiqas said...

x best...sebab ada lagu n word verification n welcome note..

klu sudi jemput ke blog saya jugak..

http://fiqas81.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

Cik Nur said...

tak besttt.!!
sbb nak komen susah..ade words yg myekat..!

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

cyda said...

BEST (Y) ^^V

http://lifedearstory.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

Faizul Osman said...

best sb verication word dah ilang...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/pasangan-semanis-kurma-hati-vs-nafsu.html

Lily said...

Best! ^_^

http://lystra-lily.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

Ayu Iman said...

tin!tin! iman singgah dari segmen yg sama..huhu..sori lmbt tp still nak support juga..blog ini iman rase simlpe dan best siap follow lagi..sudi2 dtg ke blog iman ya=D

eyka said...

best and kemas ,, suka lagu kt blog ni ..... :)
http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

mohdhazlan Dreadlock said...

dtg

Diera Tekikushika said...

hai dtg dari segmen sama. jom g blog saya meh =) blog ni BEST

::CIK LYNN:: said...

blog awak BEST! =)

http://lynnlinda.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

ejulz said...

BeST.. c0meL.. ^_^

ejulz said...

BeST.. c0meL.. ^_^

Emma said...

Yuhuu emma here, Blog nie BEST AND SIMPLE =)

Khairunnisa' said...

Blog best :]

Nisa'

Dream said...

: Thanks semua yg bg komen , appreciate sgt :)