Lovely day,: Setiap pertemuan,pasti ada perpisahan

April 27, 2012

Setiap pertemuan,pasti ada perpisahan

Assalamualaikum ,


Fuhh , Fuhhh ~~ Berhabuknya blog aku ni , ater da sebulan lebih tak update apa2 . Final exam pun dah habis , no more matrik's life . Sekarang kembali ke zaman macam lepas SPM dulu , goyang kaki di rumah tunggu result . Huaaaaa , seriously berat hati nak tinggalkan KMPk , member2 senget aku . Ingat lagi time orientasi dulu , abg2 batch lepas cakap " Sekarang kauorg rasa lambatnya masa , dah habis nanti rasa sekejap je ." Tak nak tinggalkan KMPk ! Tapi hanya tinggal kenangan . Tersemat rapi di hati . Kehkeh , ayat ! Memandangkan aku ni tengah takde kerja , tidur pun dah terbalas setelah berapa hari aku bangun pukul 4 pagi untuk study . So , aku nak share sikit gambar2 di minggu2 terakhir di KMPk .
First , Dinner Seri Teja di DSK . Nama macam grand jea kan , haha . Walhal dewan tempat aku exam jea , Dewan Sri KInta , hihi . Bertemakan retro , glamorous and elegence 60' 70' . Memang macam2 lah gaya2 pelik aku tengok . Kain kembang , berombol2 semua ada . Semua melaram bukan main . Aku jea yang lari tema , Takde kena dgn retro kan . Well , dinner tu bole tahan la . Roly Poly dance yang paling menarik sekali . Enjoy la ! And Video Terjah by Aras 3 . Ececeh , promote sikit . Aku lah salah sorang krew terjah tu , even aku ni budak Aras 2 . Saje merempat sekejap . Gambar yang satu tu , time lepas P1.T2.27's dinner . Hehe , jangan main2 . Jamuan bilik pun ada tau ! Okay , next . Sepetang Bersama KAMI . Haha , kitaorg buat BBQ petang tu . Kira gathering sama2 buat kali terakhir . Sorry la , kalau gambar2 ni terlalu banyak . Da kata pun Photogedik kann , HewHew :>

Peraduan carik benda tersembunyi , cepat ! HAHA , sorry 
Kak Nana :p
Hehe , Kesian Kecik & Tirah . Kitaorg buli deme bakar semua tu .
Ini la hasilnya setelah berapa hari merancang suprise utk Muz and Kecik . Mastermind by Mirarara . Muz tlg sebut kan , Hehehe :D Habis deme ni kena air bercampur ais dgn kitaorg , KehKeh .
Accounting Night di Hotel DSK jugak , muehehe . This is the unforgettable moments . Everything was fine . Great performance from acoustic , band , syair and others . Paling menyentuh hati , nyanyian khas buat para lectures by Sang Kumbang . Sangat sweet lah abg2 semua ! The vocalist was rock ! Ececeh , dapat jugak bergambar dgn Fadhil Zamri ni . Orang tengah hot la kata kan . Dea pun buat performance malam tu , bersajak der ! Tabik kat kau la Paidil . Ha , Lupa pulak pasal temanya . Dengan bertemakan Tradisional & Retro , I was wearing Punjabi Suit sponsored by Fara Shahira . Huahua , Thanks Fara ! Nanti kita Tweet2 ehh , HAHA xD
Macam hero dan heroin filem Hindustan tak ? Jangan jeless tau Isna !! Kikiki , En Lingas the best lecturer .
And last but not least , sebelum semuanya mengambil jalan masing2 . Picnik di belakang blok Seri Teja sambil tengok Sunset and Blackman !! Haha , Rindu sangat dgn budak2 ni . Setahun bersama , sesaat terasa . Sedangkan baru semalam balik dari matrik . HAHA :D Study week yg penuh dgn sweet memories . Hee , we eat together , study together , sleep together . Tapi semua hanya tinggal kenangan . This is our song , Memori Tercipta by Shila Amzah


Di sini jua , memori tercipta ,
Walau seketika , terjalin kasih kita ,
Mungkin di sini , kita kan terpisah ,
Kenangan bersama , takkan ku lupa ~~

1 comment:

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com