Lovely day,: 19th Birthday !

March 13, 2012

19th Birthday !

Assalamualaikum ,

Buat seketika , aku masih bernafas . Alhamdulillah . Oh ya , aku masih normal. Masih sama , Aku masih datang lambat ke class , masih dalam diet aku yang tak pena habis . HAHA , dah sebulan rasanya blog ni berhantu , takde penghuni . Busy maa ~ Hihi . Okay , kali ni aku na update time birthday aku hari tu . Na share sikit gambar. Okay, first celebration is on Jan 31th dirancang oleh rommates aku yang nakal2 . Habis rambut disyampu dgn bedak , Thanks Kak Nor , Diana , Sue ! Deaorg saje buat awal . Sebab exam and ada yang nak balik rumah minggu tu . And thanks also fer the perfrume  Endahkan saja latar blkg gambar ni , bilik anak dara memang macam ni :D
Second time pulak , esoknya . Yang ni paling kelakar , classmates and bestiee aku kat sini pakat ramai2 nak buat suprise untuk aku .  Kononnya nak lunch sama2 and terus pegi masjid. Tapi kantoi! Gara2 aku da lapar sangat time tu , aku datang awal bilik Fara . Last2 aku yang suprise kan deaorg xD HAHA , bengang gila deaorg plan tak jadi , deaorg paksa aku keluar dulu and masuk balik lepas bape minit sambil buat muka terkejut . HAHA , kalakar gila time tu . Cantik kann oreo dalam gambar ni . Rasa sayang nak makan . Thankyou so much Muz , Isna , Fara , Mira , Nurul , Athirah , Siti & Intan . And Mak , Along , Iqah Atie , Ayaf . Thanks fer satay ! 

No comments: