Lovely day,: Seks Bukti Kasih Sayang ?

November 26, 2011

Seks Bukti Kasih Sayang ?

Assalamualaikum dan Salam Awal Muharam kepada semua umat Islam , da ada azam belum ? Da bersedia na melangkah ke tahun baru ni ? Semoga kauorg semua bersedia untuk membuka buku baru dan menutup buku lama . Hari ni , aku nak share sikit pendapat aku ttg “ Seks Sebagai Bukti Kasih Sayang ? “. Aku harap kauorg pun bole share sikit komen kauorg kat sini . Actually ,  da lama aku na tulis pasal topic ni , tapi sebab kawe ni busy woman la kata kn , HAHA ><

Okay , seperti mana kauorg tahu sekarang ni ramai orang sekarang da ta kisah untuk melakukan hubungan seks dgn pasangan masing-masing . Mereka anggap seperti perkara biasa . Malahan , ada yang tergamak membunuh , mengkerat , membuang anak sendiri untuk menutup malu dan sebagainya . Da pandai buat , sukahati hang je na buang2 . Hang ingat anak hang tu sampah ke na buang2 ? Sedangkan kera sayangkan anak , lu manusia sayangkan apa ?!

Aku betul-betul ta paham kenapa ramai sangat terutamanya kaum hawa yang sanggup memberikan anugerah yang paling bernilai kepada lelaki yang bukan suami mereka . Bila ditanya , jawapannya “Ini adalah bukti cinta saya kepada dia.” WAKLU la , banyak lagi cara yang bole kau guna makcik oii . Kat sini aku na tanya sikit , kalau seks tu adalah bukti cinta , kasih sayang kita kepada seseorang , then boleh la ye kita buat dekat parents kita , siblings kita , kawan2 kita ? Boleh la kita buat seks dgn deaorg untuk tunjukkan kasih sayang kita kat deaorg ? Fikir sendiri la kenapa Allah mengharamkan zina . Apa yang aku nak highlight kat sini SEKS TAK BOLEH DIJADIKAN BUKTI KASIH SAYANG .

Wahai kaum hawa sekalian , jagalah diri tu betul2 . Tok sahla layan laki-laki yang miang tu . Lelaki ni deaorg takkan pena puas . I repeat , TAKKAN PENA PUAS . Mula2 deaorg nak pegang tangan dulu , then peluk2 , lepas tu kiss2 . Mak haii , lepas tu , dea akan terus dan terus mintak macam2 daripada anda . Ada sesetengahnya yang jenis memaksa , ayat power gila nak cairkan hati seorang gadis . Yang perempuan pun , jenis cepat cair , senang jea bagi green light . How fool you are ?!

Perempuan diibaratkan seperti telur dan lelaki diibaratkan seperti bawang . Sekali telur dah pecah , kulitnya dah tak boleh na bercantum balik . Nak cantum macam mana ? Dgn gam uhu ? Bawang pulak , sekali kita kupas kulit dea , kita boleh kupas lagy , kupas lagy dan kupas lagy . Tade penghujung , faham2 sendiri la ye apa maskudnya . Ada juga yang menganggap perempuan diibaratkan seperti sebotol air mineral . Dari luar nampak jernih , putih , suci . Tapi sekali dah minum , kita akan buang jea botol tu kan ? Seperti juga perempuan , setiap orang ada harga iaitu HARGA DIRI anda .

2 comments:

Ekkem Spark said...

kalau sayang sesuatu bende kene jage bagus2, jangan sesekali rosakkan bende 2, sex itu sayang??itu salah, sex hanya nafsu, seruan saitan yang kemudian akan merosakkan umat nabi muhammad ini. Bukan nak badjet alim, pandangan ikhlas semata mata walahualam :)

Dream said...

betul3