Lovely day,: Let The Game Begin

September 10, 2011

Let The Game Begin



Hi and Assalamualaikum . Hua , lamanya ta update blog . Honestly , jari jari aku sekarang ny da jarang melekat kat keyboard ny . Time Raya , fer sure busy Raya dengan family . Well , Hari Raya fer this year can be considered as good enough . This year , dua dua belah family aku buat Konvoi , mmg terbaek ! Lagy lagy time kitaorg raya kat satu rumah tu , kitaorg dajal semua kueh raya rumah tu . Habes semua balang , mmg gilo . Balek semua buat muko ta sogan jor . HAHA


Hmm , balek jea Matrik ny aku terus mulakan misi aku , jarang online Facebook and study study study . Tambah tambah bila result UPS da keluar . Alhamdulillah , result aku okay . Lagy bersemangat aku na dapat 4.O flat exam semester ny . Wish me Luck okay ! Hee , semalam KMPk buat sambutan Raya . Macam biase makanan free la , tu yang aku rajin datang . HAHA >,< Time makan , kitaorg disajikan lagy dengan nasyid and Dikir Barat . WOW !! Dikir Barat semalam memang Awesome laa . Deaorg ghoyak Kelate , mmg ta paham tapy naseb baek Kak Nor ada . Jady tukang translate , hehe . Tengok deaorg Dikir Barat , teringin pulak aku na try , Can I ? Hehe , okay these are some pictures that my roommates and I took yesterday . 


Starter , Budak Besar (Me) and Budak Kecik (Diana) 
Tengok pic ny , aku teringat Pian (my tutorials) menyanyi hary tu . Our mentor dajal dea suruh dea nyanyi lagu , sekali dea belasah lagu raya , Kueh dan Mueh beraneka macam ~ (like that laa) HAHA >,< Terkekek kitaorg semua gelakkan dea :3 
All of us , P1 (T2.27) Sue seorg sesat tudung putih , KAHKAH 
Kak Nor with me xD Apa point aku tunjuk phone tu ? 
Semua senget kepala cepat , HAHA 
Yang ny aku paling suka , Say Cheese -,-' Tengok Sue sesat lagy :-P 
Looking fer our future ? 


My Mission -
Monday to Thursday : TA AKAN ONLINE
Friday to Sunday - Bangun tengah malam study
Kuruskan badan in one month
Improve my English - Reading NST
Exam Sem 1(PSPM) - 4.0 flat 


Kauorg pun na tunggu apa lagy , start la misi kauorg jugak . Jangan cakap jea , tapy ta buat . Ny sebagai peringatan untuk diri aku juga . Yang penting mesti niat and doa . Kalau kauorg awal awal da kata " Dapat 3.5 ke atas pun jady la . " Believe me , kauorg akan dapat 3.5 jela . Sehab apa yang kita cakap , tu yang kita akan dapat . So , come on . Start from now and jangan main lagy .  GO ATHIRAH , GO ! Good Bye readers .

No comments: