Lovely day,: I am busy , Thank You :)

September 26, 2011

I am busy , Thank You :)


Chitty Chitty Bang Bang , Well if you all would like to know , I was very busy lately . So many quizzes in last week , I felt really bloody tired . Hee , tapy benda yang aku na update kali ny quite short , these are some photos that I took in Pesta Tanglung two weeks ago . 


My roommates and I
Say Cheese -,-
It is my first time celebrating it and it's looks awesome .

Phee , Sabtu yang lepas kat KMPk ny ad Merdeka Games and you guess what ? Hari tu aku , Muz , Fara and Siti masuk game dodge ball . HAHA , saja kata dodge ball , bagy up siked . Kepade sesiapa yang ta tahu dodge tu binatang apa , pegy google translate sendiri la . HAHA >,< Kalau da tahu tu , ta payah na gelak sangat la kan , fyi group kitaorg menang third prizes dapat hamper and markah KOKO , bunyi lawak tapy tu la kelebihan kat Matrik ny . Tahu tahu jea kau suka makan , Terima Kasih Encik Sponsor . Piece (Y) Hehe , okay la . I think thats all fer now . So many homework that I have to do , Insyaallah aku akan update lagy dalam minggu ny jugak . See you in next post , Bye-bye -,-" 

No comments: