Lovely day,: Zahiril Adzim @ Daim Juvana di JJ Ipoh ?

August 16, 2011

Zahiril Adzim @ Daim Juvana di JJ Ipoh ?

k
 Okay , baca tajuk entry ni pun kauorg na tahu kan apa yang aku nampak Sabtu baru baru ny di Jaya Jusco Ipoh kan . Hee on that day , I went out for shopping with Sue , Athirah and Ina Tapi sampai sana , kitaorg berpecah . Aku dengan Sue . Deaorg bedua . Time kitaorg tengah naik escalator na pergy tingkat atas sekali , kitaorg terpandang seorg lelaki besama seorg perempuan tengah turun guna escalator . Usha punya usha , aku tengok lelaki tu macam familiar jea , tapy aku ta espect lelaki tu adalah Zahiril .

Sue - Tyra , Tyra ! Tu bukan Daim kea , cerita Juvana tu ?
Me - Hah ?! Yeke ? Bia betik kaw . Yang mana ?
Sue - Tu tu , yang kat bawah dengan perempuan tu .
Me - A'ah la , patut aku macam pena tengok mamat tu . Eh jap , jap . Entah
        entah tu awek dea ta
        *cuba tengok muka that lady .
        Alarh , ta nampak la . Dea pandang sana .
Sue - Tapi betul weyh , dea kan pelakon cerita Juvana tu .
Me - A'ah , a'ah . jum la , jum la kejar dea >,<

HAHA , gatal kan na kejar . Hee , tapy kitaorg ta kejar pun , kitorg na cepat sangat time tu . Tapy pikir balek , rugi pulak ta kejar , HAHA >.< Risik punya risik , memang betul mamat yang kitaorg nampak tu Zahiril Adzim @ Daim Juvana di Jaya Jusco Ipoh hari tu . Sheera Ayub tu duduk Perak rupanya . fyi , Zahiril ni pun ada blog tau . Puitis puitis la ayat dea , tapi memang aku salute la dea pun writing . Susah na jumpa blogger lelaki sekarang ny , tambah tambah baca penulisan deaorg yang puitis . Ah ! Tergoda hatiku membaca , HAHA . Tambah tambah bila aku baca penulisan Zahiril ny , aku teringat diari arwah ayah aku . Sangat puitis ayat dea . Best jea baca , Hehe , here is his blogspot . Just click and take time to read his poetic writing . Wawawa , time aku bukak blog dea tadi , aku jadi tergamam tengok gambar dea ny , nampak muka innocent gila ! Sumpah cute !

 Kauorg mesti fikir aku ni batak or so whatever la kan . Tapi hakikatnya  semua org ada perasaan curious right ? Hehe , tapi kalau aku jumpa Shaheizy Sam , memang confirm aku kejar dea ! Melekat lagy tu , HAHA >.<

No comments: