Lovely day,: Buat Semangat buat - buat

August 17, 2011

Buat Semangat buat - buat





Apa pernah kau dapat idea nak buat ini, itu, itu, ini, ini, ini, itu, itu, itu. Macam - macam. Semuanya pada kau bagus - bagus.


Berkesan, dalam, menarik.


Seronok nak buat! Tak sabar nak buat! Kau bayangkan ini! Kau bayangkan itu! Kalau begini pasti menarik! Kalau begitu pasti bagus! Kau tengok itu, kau terinspirasi. Kau lihat ini, kau terinspirasi! Tak sabar! Tak sabar!


Semangaaattttttt!!!!!!!!


Tapi akhirnya, sampai hari ini, satu pun tak terbuat. Bila kerja lain menghambat. 


*Di copy paste from http://zahiriladzim.blogspot.com/Sorry and Thanks Oppa !


Hee , sesuai sangat la maksud perenggan di atas dengan keadaan aku sekarang . Banyak plan yang aku rancang dari awal tahun ny , sejak masuk Matrik ny , macam macam . Tapi yang menjadi , boleh kira dengan jari . Siapa lagy yang sama macam aku ?

Tipu la kauorg tade plan na buad itu ini , mesti ada kan . Na buangkan sikap M , na bangun tengah malam na study , na belajar memasak , na kuruskan badan , na kawen , HAHAHA >,< Cukup . Gatal kan -,-" Hmm plan punya banyak , pena buad pun time awal awal jea . Tapi masuk minggu kedua ketiga da makin lebur .

Ya Ampun Ya Ampun , apa mahu jady ny buk ?

No comments: