Lovely day,: New Pic di KMPk :)

July 9, 2011

New Pic di KMPk :)



(Y) Assalamualaikum and Good Morning everyone .
Huahua , lama ta b'blogging , rindu aku ta ? Eleyh , ta na ngaku plak . HAHA >,< Oke , overall this week okay laa . Byk benda best yg berlaku . Mcm amek gambar dgn My New KMM / Tutorials , Namaku diseru ketika di dewan kuliah , Kuiz Eko yang " SENANG GILA " , kerajinanku tiba tiba datang , HAHAHA xD Suda suda , ta payah na gelak kn aku sgt la kan . Oke , kat bawah ny antara gambar gambar terbaru aku di KMPk .
 Fara ketua KMM aku yg ganas and Muz bufday girl this Monday . Gambar time Larian 1 Malaysia last week .
Muka Pemenang , HAHA >,<
 Hehe , ini la Athirah my twin ! She looks like Jasmin Hamid and Liyana Jasmay , right ? btw Happy belated Birthday Sygs :)
 This is me and Mok Hui Ying , she want us to call her Mok . HAHA aku memang suke panggil orang Mok @ Gemok ny >,<
Oke , from left : Isna , Me and Muz and at the bottom is Nadia .
Ny semua gambar time tunggu gambar KMM kitaorg diambil oleh photographer b'bayar . 
HAHA , yang ny pulak lepas kitaorg amek gambar candid . Mcm mcm gaya kitaorg buad dgn accessories yang deaorg bagy termasuk sunglasses and umbrella tu . HAHA , bapak besar kan .
Paling aku ta boleh lupa bila last gambar candid kitaorg , abg photographer tu suruh kitaorg buad muka " shocked " . Aku pun buad jela , last last time tgk balek gambar kitaorg kat camera abg tu , abg tu pegy gelakkan muke " shocked " aku and Fara , segan gila weyh -,-" Tambah tambah muke Isna dgn mata dea yang sepet tu , Mmg kena bahan ngn abg tu .
btw kitaorg akan dapat hasil gambar gambar tersebut Selasa depan , ta sabar sabar pulak na tgk . And nanti aku tunjuk kat kauorg , oke ? Wait and See .

Oke , gtg . Accounting and MicroEconomic's books da memanggil tu . Happy Weekend guys :)

No comments: