Lovely day,: Keja Gila ( ! )

June 19, 2011

Keja Gila ( ! )

(Y) Salam Ahad :) Awal gila aku bangun pagy ny , malam tady tidur around 10 then bangun pukul 12 , bejaga buad homework sampai pukul 5 , then bangun balek pukul 7 . Sampai sekarang ta tidur lagy . Pecah rekod aku , Kali ny , aku just na cakap siked jea . Malas pulak na menaip . Tapy aku na share siked antara kerja gila aku kat KMPk ny . Hehehe >,<

Kat sini aku selalu dinner order jea , and satu hary aku and Sue buad kerja gila order guna nama " Nora Elena " . HAHA , bila na amek tu segan kudd . HAHA , perasan jea aku ni . HAHA xD K Shut Up (!)




Cakap pasal Nora Elena , hary tu aku tengok last episode dea , bapak Sweet Seth tu , cair kudd tengok . Tapi yang ta syok tu , banyak episode yang aku miss sejak duduk kat sini . Busy la kata kan . 


HAHA , segan kudd na letak pic ny , tambah tambah dgn bilik aku yang b'sepah ny >,<








Ni kt library , knon jea usha Oxford yg tebal tuu . Photo by Isna chumel !







Aww -,- Ice Cream time xD

With my crazy roommates , Diana and Suhana .
Last sekali , time aku tade kerja , aku maen tibai jea pakai shawl ny . 

btw Happy Father's Day to all fatheris in Malaysia . Fer my late dad 
 I Love You and I Miss You So Munchies♥ 
You are the best dad , Abah (!)

No comments: