Lovely day,: I ♥ my old KMM !

June 27, 2011

I ♥ my old KMM !


(Y) Happy Monday :) Hellu hellu ! Warhh , da lama aku ta update blog , Facebook punn baru hari ny bukak . Actually skrg aku na biasekan jarang bukak Laptop , aku ta na buang masa lagy . Ni azam aku sekarang , da da kauorg ta payah na gelak sgt laa . K Shut Up (!) .

Oke , Cerita hari ny , tady ada perjumpaan KMM yang lama buad kali terakhir . Argghh T^T Na nanges kudd tinggalkan deaorg tady , sumpah sedih gila . Even kitaorg baru kenal and pena jumpa bape kali jee tapi aku da anngap deaorg cam family baru aku kat KMPk . Tiba tiba kena tukar , KMM baru ikud class Tutoran . WTF la kan . Aku punye suke dgn KMM lame , tiba tiba deaorg rombak balik . Hesshh -,-"

Tady sempat la jugak aku amek phone number and Facebook sorang sorang . Just Eqa and Hussein jea ta dapat . Husein langsung ta tunjuk muke tady . Jojo pulak kena arrange budak budak dalam DSK . Hmm , pape pun I'll miss you all . Keep In Touch oke ! KMM 020 akan tetap wujud , yeah !

No comments: