Lovely day,: Demam He's Beautiful (!)

December 13, 2010

Demam He's Beautiful (!)

He's Beautiful KDrama


(Y) wawawawa ~ gila larh aku skang , ta pena pena minat cite korea , tetibe bole jatuh hati plak . Ni semua gara gara adekk sdare aku , dea yang ajak aku tengok . Si Auni Chezen :)
Last last tesangkudd , gile bapakk ar . Ta pena pena aku macam ni , tapi cerita ni memang best ! Suka gila kat Jang Geuk Suk (Tae Kyung) ! Even character dea garang , kerek , belagak , poyo tapi lama lama dea jadi seorang yang funny , baek and chumel .

Cerita ni memang gila gila , dorang memang satu band yang gempakk ar . Lagu lagu dalam cerita ni semua best ! Nama team band deaorang A.N.JELL . Park Shin Hye (Minam) as heroin dea memang chumel ! Even dea naif , tapi tu yang buad funny ,
lagi lagi bile dea buad muke khinzir . Sengal betul . Sebabnye nama cerita ni He's Beautiful sebab Pak Shin Hye (Minam) ni terpaksa menyamar jadi abang kembar dea . And masuk dalam band ni , lama lama semua ahli team ni suke dea .
Yang paling gile , dea bole cairkan Jang Geuk Suk (Tae Kyung) yang garang tu .  

Oppa    HAHA XD

munchies

No comments: